Sveika. Aciu, kad supratai ko as norejau ir del ko vis klausinedavau, gal is sono ir atrodanciu, juokingu klausimu. Norejau taves paklausti, ar nepasidare tavo vyras piktesnis, priekabesnis kai nustojo gerti. Jei gali paaiskink si sakini, ka reiskia , bet ... vistiek tas pats.[/quote]
Sveikutė, kaip smagu, kad ir vėl užsukai į šią diskusiją. Manau, kad jokie klausimai nėra juokingi. Dažniausiai man pačiai jie atrodydavo kaip gyvenimo ar mirties...Aš irgi nedrįsdavau klausti, o be to ir neturėjau kieno paklausti, todėl pavyko, kad atsiliepė tie, kurie turi šią problemą, bet mudviem būtų daug sveikiau pakalbėti su tokiomis kaip mudvi gyvenančiomis su alkoholikais. O dėl piktumų ar nuotaikų svyravimų, tai jų daugybė, būna visko, kartais pamatau, jog supyksta dėl menkniekio, ne tokio žodžio, nors stengiasi neparodyti (o aš jį jau kaip nuluptą žinau

), taip atsitiko ir penktadienio vakarą, nuėjo gulti supykęs, ryte bandžiau klausti kas yra, kaip jaučiasi, pasakė, kad blogai, liūdna, prisiminė mano kažkada pasakytus žodžius...ir t.t. Sakau arba kalbam be tų knaisiojimųsi kas kada kurį įskaudino, arba pyk, jei neturi ką veikti, nesiruošiu persiimti tavo nuotaikomis...Neįsivaizduoji kaip tai padėjo, jo nuotaika tuojau pasikeitė, pasikalbėjom, sutarėm bandyti kalbėtis, o ne tylėti užgniaužus savyje pyktį ir visas savaitgalis praėjo šauniai be jokių nuotaikų svyravimų. O anksčiau puldavau jį guosti, aiškintis dėl pasakyto žodžio, nes bijodavau, kad tik neišprovokuočiau gėrimo...Bet juk nepadeda

...tai kam gyventi nuolat vaikštant ant pirštų galiukų ir nuolat bijant ... Aišku, suprantu, kad bus dar visko, man atrodo, kad kartais pats bando save įsipykinti, o paskui savęs gailėtis, kad galėtų pateisinti savo užgėrimus... bet gal tik man taip atrodo... Tikuosi mudviem kas nors paaiškins

Šiandien išvažiavo su dukros šeima į Vilnių, susitiks su draugais (mūsiškiais kaip jis sako

), nueis į grupę, ryt vėl pasimatysism...Lauksiu jo...